Caut 6 persoane cu spirit antreprenorial, colaborare part-time

Daca ai ajuns pe aceasta pagina, te-ai gandit sau ai cautat … sa gasesti o solutie pentru a avea O VIATA MAI BUNA.
Te-ai gandit vreodata: ,,Asa nu se mai poate ! Trebuie sa fac ceva. Dar…”

ATENTIE!!!! 
Inca de la inceput vreau sa-ti spun ca nu vreau sa-ti vand nimic, vreau doar sa-ti arat o posibilitate certa cum sa castigi bani asa cum am fost invatat si eu.
Caut 6 persoane cu DORINTA de a reusit in viata, cu spirit antreprenorial, “abilitati personale”, adesea clasificate drept “abilitati blande”, se dezvolta lent de-a lungul timpului, pe masura ce oamenii evolueaza si se specializeaza pe anumite activitati.

MULTI DINTRE NOI NE PLANGEM CA NU AVEM TIMP. CUM PUTEM PETRECE TIMPUL MAI CU FOLOS? CUM PUTEM ECONOMISI TIMP? Adevarul este ca fiecare dintre noi primeste aceleasi 24 de ore in fiecare zi. Problema nu este cum il petrecem sau cum il economisim, ci CAT DE INTELEPT IL INVESTIM. Cei care au succes in afaceri reusesc sa exploateze la maxim fiecare zi. Isi investesc timpul in mod intelept intr-o afacere care ii ajuta sa-i descopere si sa-si dezvolte talentele si capacitatile. De aceea, ne gandim sa valorificam mai bine timpul liber, ori pur si simplu sa punem pe picioare PROPRIA AFACERE. Exista insa posibilitatea de a porni O AFACERE CU BANI PUTINI, de a o dezvolta part-time in timpul liber, fara a renunta la serviciul actual.
Cunosc persoane care vor sa-si inceapa o afacere, care vor sa fie propriul lor sef, care isi urasc joburile, colegii si superiorii. Urasc sa li se spuna ce sa faca si cum sa faca. Cateodata isi doresc sa fie ei cei care conduc compania. Cand mi-au spus problema lor, le-am pus intrebarea ”De ce nu ai chiar tu o afacere?” Raspunsul era, ”Daca NU AM BANI, cum sa incep o afacere?”

Fiecare dintre noi face parte dintr-o echipa. Daca esti casatorit, tu si partenerul formezi o echipa. Daca esti angajat, tu si colegii formezi o echipa. Daca esti dedicat unei organizatii non-profit, faci parte dintr-o echipa de voluntari. Desi nimeni nu contesta avantajele muncii in echipa, putini stiu cum functioneaza de fapt. Construirea si mentinerea unei echipe de succes nu este deloc o sarcina usoara. Este vorba despre o etica de lucru riguroasa? Cu ce instrumente trebuie sa te ”inarmezi” pentru a construi sau a reconstrui echipa ta?

Majoritatea persoanelor in ziua de azi au venituri mici si vise mari sau nu mai au incredere in ei ca pot realiza ceva. Multi renunta pe rand la VISE MARI pana le aduc la nivelul cat isi pot permite cu VENITURI MICI.
Trebuie sa invatam cum ne marim VENITURILE la nivelul VISURILOR.

 

Alegerile pe care le facem arata cine suntem cu adevarat, mai mult decat abilitatile pe care le avem. Alegerile ne definesc. Suntem ceea ce alegem sa fim. Drumul ne este labirint datorita optiunilor noastre. Suntem suma alegerilor pe care le-am tot facut.

CUM POTI FACE ASTA? Vino sa facem echipa impreuna, fara investitii, nu ai nimic de pierdut. De ce sa nu incerci?


Am solutia si doresc sa te ajut
asa cum am fost ajutat si eu. ”Am observat ca toti cei care obtin bogatii de durata au urcat pe scara prosperitatii cu mainile intinse; una intinsa inainte, pentru a primi ajutorul celor care au ajuns in varf, iar cealalta intinsa in spate, pentru a-i ajuta pe cei care inca mai urca”. Napoleon Hill
VIITORUL depinde pentru copilul tau, PREZENTUL depinde de tine, NU RATA oportunitatea perfectionarii, joburile online sunt cele mai cautate in ziua de astazi! Vino si tu in lumea online si te invat cum iti poti dezvolta o afacere profitabila!

Lucreaza pentru tine si familia TA, daca nu te vor angaja altii mereu sa lucrezi pentru ei si familia lor.

„Viata nu are limite, cu exceptia celor pe care ti le impui singur.” Les Brown

”Sa ai prosperitate inseamna sa ai bani, sa ai avere inseamna sa ai timp”. Margaret Bonnano

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *