Produs specific curateniei dificile Super 100

Super 100 (10 litri) Produs specific curateniei dificile – Cod 712 – 364,43 lei – 36,43 lei/litru

Super 100 (25 litri) Produs specific curateniei dificile – Cod 713 – 837,28 lei – 33,49 lei/litru


Super 100 (100 litri) Produs specific curateniei dificile – Cod 714 – 2773,66 lei – 27,74 lei/litru

Unele tipuri de curatenie la nivel comercial si industrial solicita produse cu o formula speciala; de fapt aceste tipuri de detergenti contin ingrediente active in masura sa penetreze si sa indeparteze murdaria cea mai persistenta. De multe ori acesti detergenti sunt excesiv de agresivi si in consecinta periculosi pentru om, daca nu chiar toxici.

Super 100 este un detergent lichid cu o mare fluiditate formulat in mod specific pentru curatenia dificila, eficient in mod special in indepartarea grasimii si a uleiului. Diluat in diferite proportii cu apa este in masura sa satisfaca cele mai variate exigente de curatenie. Pentru cele mai usoare curatiri este suficient sa-l dizolvati in raport de 1:10, dar in anumite cazuri pot fi necesare concentratii mai mari, pana la 1:3. Excelentele sale prestatii nu sunt influentate de duritatea apei utilizate.
Super 100 este indicat in mod special pentru indepartarea grasimii si a uleiului care se gasesc impreuna pe masini industriale, pe instalatii agricole, pe pardoselele fabricilor si pe motoarele automobilelor sau ale autocarelor si poate fi utilizat impreuna cu masini de curatat pe vapori de apa sau de acele masini dotate cu pulverizatoare de inalta presiune.

Informatii producator

Sa aveti o viata minunata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *