Detergent universal Super 10 parfumat

Super 10 parfumat (1 litru) Detergent universal – Cod 16 – 64,8 lei
Super 10 parfumat (5 litri) Detergent universal – Cod 17 – 257,55 lei – 51,51 lei/litru

Super 10 Parfumat (10 litri) Detergent universal  – Cod 18 – 445,81 lei – 44,58 lei/litru 

Super 10 Parfumat (25 litri) Detergent universal  – Cod 19 – 974,90 lei – 39 lei/litru

 

In prezent pentru fiecare tip de curatenie efectuata in casa se foloseste un anume tip de detergent specific; ne gasim astfel in fata unui numar tot mai mare de tipuri de detergenti stocati. Produsele cu multiple utilizari, folosite in diferite activitati de curatenie, asigura o actiune optima de curatare si ne permit sa economisim atat spatiu cat si timp, dar mai ales bani.

Super 10 este un detergent concentrat multiuz (se obtin 11 litri solutie dintr-un litru), cu actiune tripla: penetreaza, separa si emulsioneaza mizeria, care desfasoara munca unei multitudini de detergenti specializati, in cel mai bun mod.
Diluat 1:3 produce 4 litri detergent pentru curatenia foarte dificila. Poate fi utilizat pentru degresarea motoarelor, pentru curatirea anumitor parti ale automobilului, instrumente, cuptoare si gratare, usi de aluminiu, ferestre zone cromate, pete de sange.
Diluat 1:10 produce 11 litri detergent pentru curatenia dificila. Curata spatiile dintre faiante, toate tipurile de podele, covoare, tapiterii si tesaturi ale mobilelor, pete de cerneala, ruj.
Diluat 1:20 produce 21 litri detergent pentru curatenie usoara. Indeparteaza petele, urme lasate de degete si pelicule de grasime de pe aproape orice suprafata. Face sa straluceasca suprafete cromate, portelanul, ferestre si oglinzi, aparatele electrocasnice si intrerupatoarele, manere, etc.
Produs fabricat in Elvetia, autorizat de Ministerul Sanatatii din Romania

Eticheta produsului
Informatii producator

Sa aveti o viata minunata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *