Detergent delicat LDC

LDC (1 litru) Detergent delicat – Cod 21 – 63,68 lei

LDC (5 litri) Detergent delicat – Cod 25 – 252,76 lei – 50,56 lei/litru

LDC (10 litri) Detergent delicat – Cod 22 – 460,02 lei – 46 lei/litru


LDC (25 litri) Detergent delicat – Cod 23 – 1003,04 lei – 40,12 lei/litru

 

 

 

Pentru a pastra frumusetea si valoarea caselor noastre, trebuie sa le pastram curate. Pe piata exista mai multe tipuri de detergenti specifici fiecarui tip de curatenie, pentru ca lucrurile care au valoare pentru noi sunt facute din cele mai variate materiale. Cumpararea tuturor acestor detergenti particulari poate presupune costuri foarte ridicate. O mare parte a consumatorilor sunt de acord cu faptul ca un bun detergent ar trebui sa fie eficace dar si delicat, versatil, solubil in apa (nu trebuie sa lase reziduuri) si complet biodegradabil. Si totusi, in ciuda unei exigente din ce in ce mai ridicate de a respecta ambientul, multe produse nu sunt inca biocompatibile.
LDC este un detergent delicat si concentrat pe baza de ulei de nuca de cocos si portocale. Poate fi utilizat ca detergent delicat pentru toate suprafetele lavabile, spalarea farfuriilor, paharelor, grasime, cratita, tigaie, albiturile mai delicate de spalat la mana, pentru pulovere, pentru obiecte din bucatarie, pentru frigider sau ca sapun lichid pentru maini si corp etc.
Este ecologic, biodegradabil, nu contine substante alergene, lasa mainile placut catifelate. Dedurizeaza apa, facand astfel curatarea mult mai usoara.
Spuma abundenta de LDC este o indicatie a activitatii sale. In momentul in care LDC emulsioneaza si suspenda cantitati crescande de murdarie in apa, spuma dispare. In acest moment toti tensioactivii din LDC lucreaza in solutie pentru a face murdaria sa pluteasca in apa de limpezire. Complet biodegradabil, complet solubil in apa
Toti tensioactivii din LDC sunt biodegradabili, ceea ce semnifica ca se separa printr-o actiune biologica naturala. Aceasta capacitate contribuie la eliminarea problemelor legate de apa tratata cu sapun si a spumei care ajunge in lacurile noastre si in cursurile raurilor. Nu dauneaza foselor septice, sistemelor de descarcare a apelor sau instalatiilor de tratament a apelor.
LDC are un pH echilibrat si neutru si este complet solubil in apa. Se limpezeste perfect, fara a lasa urme de sapun. Utilizati-l pentru spalarea ferestrelor de la masina voastra, a peretilor din casa si a elementelor incastrate in lemn. Dupa limpezire suprafetele se vor usca fara a lasa urme suparatoare. Incercati actiunea de curatire a LDC pe murdarie mai rezistenta!

Elementele sale tensioactive cu actiune rapida, indeparteaza resturile de mancare arsa din oale si tigai ca si rezidurile din canalizari si ajuta la scurgerea mai usoara a apei menajere in sol. In ciuda enormei sale puteri, LDC este delicat cu mainile voastre si sigur pentru familia voastra.
• Este delicat pentru tesuturi usoare si pentru ingrijirea persoanei.
• Este economic: diluat este suficient pentu cateva luni de activitati casnice.
• Versatil. Va curata casa, albiturile si masina.
• Fara fosfati.
• Biodegradabil.
• Face apa mai ”umeda” si penetreaza in grasime.
De ce avem nevoie de LDC?
LDC este un detergent lichid delicat care are o viata dubla!
Bucataria: farfurii, tigai si oale, pahare, ceainice, ceramica si portelan.
Spalatorie: tricouri, nylon, rufe delicate de spalat la mana, casmir, rufe care nu se calca, lenjerie intima delicata.
Cum se utilizeaza LDC?
Amestecati 1 parte LDC cu 5 parti de apa intr-un recipient. Dati drumul unui jet puternic de apa in lavoar si stropiti de cateva ori pentru a dezvolta o spuma bogata. Acest amestec indeparteaza toate tipurile de murdarie de pe farfurii. Lasati apa sa se scurga de pe farfurii si lasati-le sa se usuce in suportul pentru vase. Tigaile si oalele mai murdare trebuie sa fie puse mai intai la inmuiat.
NOTA: daca vasele sunt foarte murdare se recomanda 1 parte LDC in 3 parti de apa.
Sapun lichid pentru maini, umpleti recipientul cu un amestec dintr-o parte de LDC si 5 parti de apa. Curata usor si delicat. Este in mod particular potrivit pentru ape dure. Mai intai umeziti mainile, adaugati cateva picaturi si frecati pana cand se formeaza o spuma bogata. Clatiti.
Spalarea cu mana a tesuturilor delicate
Pentru spalarea tesaturilor delicate ca nailonul, bumbacul, poliesterii, si alte tesuturi sintetice inclusiv lycra si latexul (nu matasea), adaugati apei un capac de concentrat de LDC.
Amestecati pentru a forma spuma.
Lasati ca tesatura sa se inmoaie complet. Spalati cu atentie. Stoarceti si lasati sa se usuce.
Caracteristici:
• Este economic. Concentratul are un cost redus pentru fiecare utilizare.
• Se clateste complet. Nu lasa reziduri pe vase sau pe tesuturi.
• Spuma sa dureaza mult. Elimina eficient grasimea; este ideal pentru farfurii, pahare, tigai si oale.
• Curata rufele delicate. Le lasa moi si cu un parfum proaspat.
• Are un pH echilibrat si neutru.
• Este versatil. Functioneaza bine in apa calda, rece, dulce, dura si chiar in apa sarata.
Detergent lichid delicat, concentrat, economic si biodegradabil LDC poate sa fie diluat in apa intr-un raport de 1:5 pentru spalare pe maine si 1:3 pentru orice tip de utilizare
Produs fabricat in Elvetia, autorizat de Ministerul Sanatatii din Romania

Eticheta produsului
Informatii producator

Sa aveti o viata minunata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *