Concentrat pentru spalatul rufelor G1

G1 (5 kg) Concentrat pentru spalatul rufelor – Cod 147 – 180,34 lei – 36,07 lei/kg
G1 (25 kg) Concentrat pentru spalatul rufelor – Cod 145 – 845,05 lei – 33,80 lei/kg

In dulapurile si in garderoba noastra exista o incredibila varietate de haine de diverse marimi, culori si tesaturi. Avem nevoie sa le spalam pe toate intr-un mod eficace si sigur fara a fi constransi sa utilizam o infinitate de produse specializate. Si este oportun ca produsele utilizate, pe langa faptul ca trebuie sa lase tesaturile curate, stralucitoare si fara nici un reziduu, sa respecte mediul si sa nu provoace daune masinii de spalat.
G1 de la Golden are o serie de caracteristici care il disting si-l fac unic astazi intre produsele disponibile pentru spalarea rufelor. Este absolut sigur pentru toate tesaturile, nu lasa nici un reziduu care sa poata sa innegreasca rufele sau sa irite pielea. Poate fi utilizat de toate masinile de spalat si este eficient chiar si in apa dura.

Mod de utilizare: G1 a fost formulat pentru a furniza o maxima eficacitate spalarii. Este economic la utilizare si poate fi folosit la temperaturi diferite in acord cu tabela de dozaje si instructiunile de pe ambalaj. Tolerat de persoane alergice;
Produs fabricat in Franta, autorizat de Ministerul Sanatatii din Romania

Eticheta produsului
Informatii producator

Sa aveti o viata minunata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *