Aditiv pentru detergenti Booster – Cod 191

Booster (1 litru) Aditiv pentru detergenti – Cod 191 – 44,63 lei
Unele operatiuni de curatenie necesita o putere a detergentului suplimentara pentru a obtine rezultate optime. Apa dura poate conduce la ingreunarea multor activitati casnice, inclusiv spalarea rufelor: detergentii pentru rufe fara fosfati s-ar putea sa nu inalbeasca asa cum ne-am dori sau murdaria poate sa fie, in mod particular, foarte pregnanta. In toate aceste cazuri este importanta utilizarea unui aditiv pentru detergenti.
Booster este aditivul perfect pentru toate exigentele voastre: ataca murdaria dificila si descompune grasimea intr-un mod in care alte substante nu reusesc sa o faca. Excelent pentru inalbirea rufelor, indepartarea pietre calcar cabina dus, bateria de la cada, chiuveta, indepartarea petelor de pe rufele albe sau ca aditiv pentru vesela si curatenia covoarelor. Este atat de versatil incat poate fi utilizat si pentru a da stralucire aparatelor electrocasnice, faiantei si suprafetelor plastice. Cu doua dopuri de booster in apa din rezervorul stergatoarelor de la masina puteti tine mereu curat parbrizul. Booster este un aditiv organic 100%, nefiind toxic si nici iritant: ajuta orice detergent sa actioneze mai bine, chiar si pe cele lichide.
Mod de utilizare: pentru rufe adaugati 15-20 ml in masina de spalat pentru a creste efectul detergentului si pentru dedurizarea apei. Pentru pete sau zone foarte murdare diluati 1:10 in spray si stropiti zonele respective. Pentru curatenia generala a casei adaugati o lingura intr-o galeata de apa pentru a potenta eficacitatea altor detergenti. Booster este compatibil cu orice alt detergent, cu exceptia Dezinfectantului.

Eticheta produsului 
Informatii producator

Sa aveti o viata minunata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *