Vita Squares Supliment alimentar de vitamine si minerale pentru copii – Cod 740

Vita Squares (180 tablete) Supliment alimentar de vitamine si minerale – 122,71 lei
Vita-Squares este un produs NeoLife conceput sa raspunda necesitatilor specifice de crestere si dezvoltare ale copiilor. El actioneaza la nivel celular si asigura sprijinul optim de care are nevoie organismul copilului pentru a creste si a se dezvolta armonios, fizic, mental si emotional.

Vita-Squares contine 18 vitamine si minerale esentiale, lipide, steroli si alte substante nutritive derivate din alimente integrale care sunt deficitare in dietele multor copii desi sunt esentiale pentru sanatatea acestora.

Lipidele si sterolii intervin in realizarea optima a transferului de substante nutritive prin membranele celulelor catre interior cat si in eliminarea produsilor de metabolism din celule si a deseurilor rezultate in urma proceselor metabolice celulare. Imbogatit cu colina.

Extractul concentrat de cereale Tre-en-en, ce consta dintr-un amestec de lipide si fractii de steroli extrase din grau, orez si soia, ofera fundamentul unei alimentatii sanatoase si un aport esential de vitamine si minerale necesare unui copil.

Toate aceste beneficii intr-o forma de administrare care sa bucure copii: tableta masticabila, cu arome delicioase, are gust placut de fructe, naturale. Vita-Squares NU CONTINE arome, conservanti artificiali, coloranti sintetici. Indulcitorul utilizat este fructoza naturala, extrasa din fructe si sucuri concentrate de fructe.

comanda acum

click aici pentru comanda rapida

INDICATII de administrare: 3 tablete/zi

Eticheta produsului

Sa aveti o viata minunata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *