Tre-en-en – Cod 927

Tre-En-En (120 capsule) Uleiuri vegetale selectionate – 134,03 lei

Cateva detalii despre produsul Tre-en-en sau 3 intr-unul o carte de vizita a produsului de excelenta, realizat doar de NeoLife!

Doriti sa va imbunatatiti sau sa va instalati starea de bine?
Doriti sa capatati mai multa energie zilnica?
Doriti sa nu mai aveti retentia de apa, sau sa va imbunatatiti evacuarea rapida a toxinelor din organism, din procesele de ardere?
Doriti o celula mult mai puternica, cu o membrana celulara extrem de sanatoasa si elastica?
Doriti sa nu mai aveti efectul de „ochii uscati”?
Doriti sa aveti acces la un antioxidant de excelenta?
Doriti sa eliminati procesele inflamatorii din organism?
Doriti sa aveti toata gama de steroli si lipide necesara nutritiei celulare zilnice, extrasa din cateva kg de cereale, care este extrem de usor de folosit, de pastrat, de asimilat, ca esentiale extrase doar din germeni de grau, de soia si orez, intr-o capsula usor de ingurgitat?
Doriti sa aveti starea de bine a pielii dvs?
Doriti sa aveti vitalitate si potenta indelungata?
Doriti sa aveti starea de bine a inimii dvs?

comanda acum

click aici pentru comanda rapida

Si multe alte beneficii, atunci cititi ce v-am scris mai jos, din realitatea stiintifica actuala.
Tre-en-en la inceputuri, facut de si cu marca inregistrata GNLD inca din 1957. Doi biologi au luat premiul NOBEL in 2003 pe principiul de functionare al acestui produs, cand stiinta a recunoscut la nivel mondial produsul Tre-en-en!

Produs realizat de SAB – Comitetul stiintific recunoscut mondial care este mereu in spatele fiecarui produs!

Cum si cu ce ne protejam celulele, in special de stresul oxidativ si de alti factorii oxidanti care le agreseaza ?!
Tre-en-en este un produs fara gluten. Sa vedem ce ravagii face glutenul in organism! click aici
Tre-en-en face tandem cu produsul Wheat Germ Oil gama completa a familiei vitaminei E (4 tocoferoli cu 4 tocotrienoli intr-o capsula)

Concentrat din cereale furnizeaza nutritie celulara pentru energie si vitalitate. Tre-En-En ajuta la refacerea permeabilitatii membranelor celulare si la indepartarea toxinelor depuse pe membrana celulara, care impiedica schimburile corecte de substante la nivel celular, marind astfel eficienta oricarui alt tratament administrat. Reintegreaza lipidele si steroli care lipsesc din alimentatia noastra. Fiecare celula din organismul nostru are nevoie de lipide si steroli pentru a se mentine sanatoasa si pentru a putea asigura transportul de nutrienti in interior si eliminare deseurilor din celula.

Toate procedeele de rafinare a cerealelor indeparteaza straturile exterioare bogate in nutrienti, cele care furnizeaza lipidele, steroli si alti nutrienti vitali din alimentatia noastra. Acest lucru duce la o ineficienta a celulelor, facand sa simtim oboseala si lipsa de energie. Te-en-en furnizeaza nutrientii care se elimina pe durata rafinarii cerealelor integrale. Tre-en-en ajuta la asigurarea unei nutritii optime la nivel celular, furnizandu-ne un amestec unic si exclusiv extras din alimente integrale: germeni de grau, tarate din orez si boabele de soia furnizeaza aceste lipide si steroli din cereale integrale care lipsesc din alimentatia noastra.

O nutritie optima incepe de la nivel celular. Tre-en-en este primul supliment pe baza de lipide si steroli, care a demonstrat ca sporeste energia si vitalitatea, optimizand functia membranei celulare. Furnizeaza energie intregului corp ajutandu-ne celulele sa functioneze in cel mai eficient mod.
Celulele noastre sunt inconjurate de membrane speciale care permit nutrientilor sa intre si deseurilor sa iasa. Daca acestor membrane celulare le lipsesc nutrientii de importanta vitala (lipide si steroli), acestea nu mai sunt flexibile si nu mai pot sa desfasoare functiile critice. Lipidele si steroli din cereale integrale permit membranelor celulare sa devina flexibile, facand astfel mai usor pentru nutrienti sa intre si reziduurile sa iasa.

INDICATII de administrare: 1-3 capsule/zi dupa masa

Eticheta produsului
Informatii producator

Sa aveti o viata minunata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *