Pro Vitality – Cod 942

Pro Vitality Plus (30 doze) – 176,83 lei

Un supliment de baza NeoLife cu eficienta demonstrata in intarirea bazelor unei sanatati si vitalitati de durata. Ofera nutrienti de baza, de care are nevoie zilnica organismul.
Pro Vitality+ pentru o alimentatia sanatoasa ce devine o actiune simpla si usor de realizat in fiecare zi. O cutie de Pro Vitality+ contine 30 plicuri cu 4 capsule fiecare.

1. Tre-en-en: lipide si steroli din cereale integrale ce permite celulelor sa isi mentina o membrana sanatoasa elastica, permeabila, usurand intrarea substantelor nutritive si eliminarea reziduurilor.

2. Carotenoid Complex: ofera protectie pentru celule. Un amestec brevetat de nutrienti concentrati de fructe si legume, ce au capacitatea de a proteja vederea, pielea, sanatatea inimii, si modularea imunitatii.

3. Omega-3 Salmon Oil Plus: contine proportia optima de 8 acizi grasi nesaturati, sa sustina sanatatea functiei cardiovasculare, scad trigliceridele si colesterolul.

4. Multivitamine si minerale: Zn, Cu, Mg, Se, Cr, I, Fe (care contribuie la formarea globulelor rosii si a hemoglobinei si la transportul corect al oxigenului in sange), vitamina A, B1, B2, Niacina, B12, Ac folic, Ac pantotenic, C, D, E.

comanda acum

click aici pentru comanda rapida

Fiecare plic aduce elementele nutritionale care favorizeaza:
-o mai buna nutritie celulara – plus de energie;
-protectie antioxidanta optima;
-ajuta mentinerea sanatoasa a structurilor ochilor si a creierului;
-cresterea imunitatii;
-previne degenerarea maculara si atrofia cerebrala;
-sanatatea inimii si a creierului;
-scad inflamatiile si mentin mobilitatea articulatiilor;
-piele, par, unghii mai sanatoase.

INDICATII de administrare: 1 plic zilnic, in timpul meselor.

Eticheta produsului

Sa aveti o viata minunata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *