Omega 3 Ulei de somon imbogatit cu vitamina E – Cod 671

Omega 3 (100 capsule) Ulei de somon imbogatit cu vitamina E – 87,91 lei 
Care este explicatia ca eschimosii si alte populatii care mananca mult peste au mai putine probleme de sanatate in special cu inima? Raspunsul poate fi continut in acizi grasi omega-3, “grasimi bune” care se gasesc in pesti ca somonul, care pot ajuta la realizarea optima a functiilor organelor, tesuturilor si celulelor.

Cu toate ca specialistii recomanda sa se manance de la doua la trei portii de peste gras pe saptamana, cea mai mare parte dintre noi consuma doar una sau chiar niciuna. Pestii grasi sunt sursele naturale cele mai bogate in acizi grasi benefici omega-3 EPA (acid eicosapentaenoic) si DHA (acid docosahexanoic).

Potentialul si purul Omega-3 Ulei de Somon de la NEOLIFE poate reface continutul de omega-3 in alimentatie si poate sa sprijine un echilibru sanatos al acizilor grasi.

Omega-3 Salmon Oil de la NEOLIFE este formulat pe baza de ulei de somon pescuit in ape reci si curate din Atlanticul de Nord. Omega-3 Salmon Oil (Ulei de Somon) pastreaza standardele industriale pentru puritatea produsului.

comanda acum

click aici pentru comanda rapida

Beneficiile produsului:
-este obtinut din ulei pur de somon, pestele fiind atent selectionat pentru consumul uman. Nu exista riscul acumularii de toxine, care reprezinta un pericol pentru alte specii de peste;
-capsule de gelatina moi, usor de inghitit;
-niveluri echilibrate de EPA si DHA, in aceleasi proportii care se gasesc in mod natural in somon.

INDICATII de administrare: 4-6 capsule/zi impartite in timpul meselor

Eticheta produsului
Informatii producator

Sa aveti o viata minunata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *