Garlic Allium Complex – Cod 555

Garlic Allium Complex (60 tablete) Extracte selectionate din usturoi, ceapa, praz, arpagic – 62,81 lei
Studiile stiintifice demonstreaza ca vegetalele din familia usturoiului: ca usturoiul, ceapa, prazul, etc. ajuta eficient la tratamentul anumitor afectiuni. O familie mare de compusi de zinc este responsabila de mirosul intepator si de avantajele terapeutice ale usturoiului si ale celor din familia sa. Garlic Allium Complex de la NeoLife este un produs integrator alimentar complex derivat din hrana care elibereaza cantitati standardizate de alicina, substanta cheie ce contine compusi sulfurati, prezenta in usturoi, responsabila de beneficiile terapeutice ale acestuia.

Tehnologia folosita de NeoLife si aportul directionat face ca alicina bioactiva sa ajunga in intestin unde este absorbita si isi aduce contributia (antibiotic natural, anti-inflamator si vasodilatator, hipotensor natural). O parte din afectiuni unde se poate folosi Garlic: scade colesterolul rau, paraziti interni, hipertensiune arteriala.

Beneficiile produsului:
-consumand Garlic respiratia nu este afectata de mirosul neplacut;
-contine usturoi, ceapa, arpagic si praz;
-continut de alicina garantat si standardizat. Fiecare tableta furnizeaza 4,2 mg de alicina derivata din extract de usturoi de randament inalt bioactiv. Aproximativ aceeasi cantitate cu a unui catel de usturoi;
-spectru larg de ingrediente bioactive. Diversi compusi sulfurati ce interactioneaza pentru a da o gama larga de actiuni terapeutice;
-tehnologie unica. Un tratament complex asigura ca alicina activa sa ajunga in intestin, locul unde actioneaza optim;
-tehnologie de aport directionat: actiune la nivel intestinal, cu randament maxim.

comanda acum

click aici pentru comanda rapida

INDICATII de administrare: 2 comprimate pe zi. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta diversificata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu lasati la indemana si la vederea copiilor mici. Pastrati la temperatura camerei.

Eticheta produsului
Informatii producator

Sa aveti o viata minunata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *