Feminine Herbal Complex – Cod 896

Feminine Herbal Complex (60 tablete) Extracte vegetale selectionate – 103,42 lei
Femeile stiu ca starea lor de bine este conditionata si de transformarile ciclice pe care organismul lor le sufera in fiecare luna. In sprijinul refacerii si mentinerii echilibrului delicat al hormonilor feminini, de a caror functionare corecta depinde sanatatea fiecarei femei si chiar starea ei de armonie interioara, NeoLife a conceput un produs natural, din plante medicinale cunoscute si utilizate in fitoterapie din cele mai vechi timpuri, Feminine Herbal Complex.

Formula Feminine Herbal Complex de la NeoLife cuprinde plante medicinale utilizate in medicina traditionala chineza pentru tratamentul dezechilibrelor hormonale ale femeilor si al efectelor negative ale acestora. Ajuta la atenuarea simptomelor sindromului premenstrual. Recoltarea, pastrarea si procesarea tehnologica a acestor plante sunt realizate de compania NeoLife la cele mai inalte standarde internationale existente in domeniu si garanteaza puritatea si eficienta fiecarui comprimat.

comanda acum

click aici pentru comanda rapida

Produsul Feminine Herbal Complex contine un amestec de 10 plante medicinale, in proportia optima pentru a mentine starea de sanatate, calm, vitalitate si armonie.

NeoLife foloseste o tehnologie avansata, in trei etape, pentru realizarea extractelor din aceste plante, astfel ca ele sa isi pastreze intacte toate proprietatile terapeutice.

Feminine Herbal Complex este obtinut fara adaos de conservanti, plantele fiind cultivate intr-un spatiu lipsit de radiatii nocive, fara substante chimice de sinteza.

INDICATII de administrare: 2 tablete/zi

Eticheta produsului
Informatii producator
Sanatatea si nutritia femeilor

Sa aveti o viata minunata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *