Cruciferous Plus – Cod 892

Cruciferous Plus (60 tablete) Supliment de vitamina E cu extracte de crucifere – 86,82 lei
Legumele crucifere, cu floarea in cruce, precum broccoli, conopida, varza de Buxelles si altele, contin fitonutrienti speciali care nu sunt prezenti in nici un alt aliment.

Este vorba despre elemente nutritionale care pot sa reduca riscul anumitor tumori, mai ales la san, la prostata si la aparatul digestiv. Specialistii recomanda sa se manance cel putin o portie de legume crucifere pe zi, insa media efectiva este de o portie pe saptamana.

Fiecare tableta de Cruciferous Plus garanteaza un aport de fitonutrienti echivalent cu o portie ideala dintr-o ampla varietate de crucifere. Cruciferous Plus – cercetarea evidentiaza ca legumele din familia cruciferelor, daca sunt consumate in mod regulat, au proprietati protective. Multe organizatii internationale recomanda un consum zilnic de crucifere. Izotiocianatii, derivati din crucifere, cu izoflavoni, terpeni si calconi au capacitatea de a reduce efectele negative a multor substante chimice care se gasesc in organismul nostru si in mediu, neutralizand si eliminand moleculele nedorite .

In conceperea Cruciferous Plus s-a obtinut cel mai complet produs de pe piata, cu tehnologia cea mai avansata, produs care sa beneficieze de proprietatile deosebite ale cruciferelor. Pentru a atinge acest obiectiv, au fost examinate mai intai documentele oferite de doua decenii de cercetari stiintifice care legau cruciferele de reducerea riscurilor pentru sanatate si am identificat nutrimentele-cheie protective. Deci, in formularea amestecului exclusiv de Cruciferous Plus, au fost folosite toate alimentele naturale ca sursa pentru aceste fitonutrimente vitale, derivate din diverse vegetale din familia cruciferelor, astfel incat sa se asigure integrarea pe spectru larg: broccoli, ridiche, varza, mustar negru, mustar maro..

comanda acum

click aici pentru comanda rapida

Beneficiile Cruciferous Plus:
-amplu spectru de legume. Un integrator bogat in extracte vegetale derivat din familia cruciferelor;
-amestec exclusiv de specii de crucifere. Cruciferous Plus are o compozitie exclusiva care include broccoli, ridichii, varza verde, mustar negru si maro;
-pe langa aceasta, Cruciferous Plus contine extracte nutritive derivate din portocale, din radacina de lemn dulce si din seminte de soia;
-echilibru. Fiecare tableta de Cruciferous Plus contine 3 mg de vitamina E;
-nu contine aromatizanti sau indulcitori.

INDICATII de administrare: 1-2 capsule/zi dupa masa

Eticheta produsului
Informatii producator

Sa aveti o viata minunata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *