Betaguard – Supliment dietetic de factori antioxidanti – Cod 789

Betaguard (90 tablete) Supliment dietetic de factori antioxidanti – 105,44 lei
Contine un amestec sinergic de antioxidanti si nutrienti detoxifianti care ajuta corpul sa neutralizeze si sa metabolizeze materiile toxice. Descoperit de Dr. Arthur Furst, toxicolog, fondatorul primului Laborator de Chemoterapia Cancerului, din Stanford.

Este indicat oricarei categorii de persoane, mai ales celor trecuti de prima tinerete si celor care din anumite motive sunt expusi unor medii toxice. Util pentru fumatorii activi si pasivi, ca protector al plamanilor. Fumatorii care consuma Betaguard beneficiaza de o detoxifiere a organismului. Contine Vitamina A, (sub forma de carotenoizi extrasi din morcovi), Vitamina E, Vitamina C, care contracareaza actiunea radicalilor liberi si impiedica degradarea celulelor.

Vitaminele B6, B3, B4, A, E, precum Cromul, Zincul si Magneziul sustin functia imunitara si procesele de detoxifiere naturala. Cele 3 vitamine din gama B asista procesul de detoxifiere a poluantilor proveniti din mediu. Carotenul si ceilalti carotenoizi asociati blocheaza radicalii liberi in momentul aparitei acestora si contribuie la o mai buna utilizare a vitaminei E in membranele celulare.

comanda acum

click aici pentru comanda rapida

Vitamina E este factorul fundamental de protectie al delicatelor structuri ale membranelor celulare. Zincul, Cromul si Seleniul joaca un rol important in eliminarea metalelor grele (plumb, mercur, aluminiu, cadmiu).
Vitamina C, o vitamina hidrosolubila furnizeaza o protectie antioxidanta a parti apoase a celulelor noastre. Este tot odata un factor important in ceea ce privese protectia vitaminei E.
Zincul, in activitatea antioxidanta este unul din metalele ce activeaza o enzima indispensabila ce blocheaza actiunea peroxizilor. Distruge virusii.

INDICATII de administrare: 1/zi profilactic; 2-3/zi terapeutic – sportivi, detoxifiaza organismul impotriva mediului toxic, poluarii, curata plamanul, alcoolici, fumatori, astm, chisturi, alergii, raceli, diabet tip II, stimuleaza imunitatea, acnee, seboree. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta diversificata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu lasati la indemana si la vederea copiilor mici. Pastrati la temperatura camerei.

Eticheta produsului
Informatii producator

Sa aveti o viata minunata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *