All C Vitamina C masticabila – Cod 552

All C (120 tablete) Vitamina C masticabila – 70,74 lei
Se stie ca vitamina C este antioxidantul hidrosolubil cel mai important din organismul uman, intareste sistemul nostru imunitar, favorizeaza cicatrizarea ranilor si ajuta la mentinerea unei stari bune de sanatate.

– Pe langa rolul de antioxidant foarte puternic, vitamina C face parte integranta din “echipa defensiva” a antioxidantilor prezenti in corpul nostru, potenteaza “reincarcarea” si realizarea functiilor celui mai important antioxidant liposolubil: vitamina E, protejeaza concentratia de vitamina A, are rol enzimatic si catalizator in multe reactii biochimice importante din celule.
– Vitamina C este utilizata si ca stimulator al sintezei de colagen, care da structura pielii, oaselor, vaselor sanguine si tesuturilor, avand importante roluri in mentinerea sanatatii si frumusetii pielii.
– Este necesara pentru sanatatea gingiilor.
– Ajuta la conservarea fortei vaselor sanguine, in special a capilarelor.
– Intareste sistemul nostru imunitar, stimuland productia de anticorpi.
– Pentru ca vitamina C este hidrosolubila, nu poate fi conservata pentru mult timp in corpul nostru: de aceea trebuie sa fie asimilata zilnic.

comanda acum

click aici pentru comanda rapida

INDICATII de administrare: 1-3 comprimate pe zi. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta diversificata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu lasati la indemana si la vederea copiilor mici. Pastrati la temperatura camerei.

Eticheta produsului
Informatii producator

Sa aveti o viata minunata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *